Boka nu

For booking or questions
info@bankhotel.se

Hotell och mötesplats som gör Stockholm exceptionellt

Öppnar 22 augusti

En imponerande byggnad på en av Stockholms mest prestigefyllda platser, bara några steg från kajkanten och lika nära till de bästa shoppingstråken, det häftigaste nattlivet och det mest attraktiva kulturlivet som Stockholm kan erbjuda. Nu är byggnaden kärleksfullt renoverad och inrymmer idag ett levande, intimt boutiquehotell och en välkomnande mötesplats.

Personligt. Levande. Elegant.

Våra Rum & Sviter

Med 115 rum och sviter kan vi erbjuda något för alla smaker och behov, oavsett om gästerna söker ostörd avkoppling eller ett överflöd av lyx och bekvämlighet. Alla rum har målats i ljusa, naturliga färger och inretts med sobra material i jugendstil som stämmer väl med byggnadens anrika historia och moderna bekvämligheter. Varje rum är unikt och inrett med fokus på alla små detaljer. Tyger och kuddar har valts ut med omsorg för att komplettera konsten på väggarna. Resultatet är både vilsamt och inspirerande.
Boka hos oss för bästa möjliga pris

Våra Rum & Sviter

Mat & Dryck

Restauranger & Barer

Med levande ljus och personlig service skapar vi en välkomnande atmosfär och en utsökt kulinarisk upplevelse. Restaurangens internationella meny omfattar läckerheter från det franska och italienska köket tillagade med noga utvalda ingredienser. Vår unika och mycket omfattande vinlista fokuserar på Italien, men naturligtvis hittar du även viner från andra delar av världen. En självklar mötesplats där du kan njuta av en utsökt cocktail eller en god kopp te eller varför inte en vällagad måltid.

Ett urval av våra närliggande restauranger

Kontakt